Gy’Örökség lakásétterem létrejött!

Kedveseim!

Megvalósult a csodálatos álmom! Egy 2 éves folyamat végéhez érkeztem, mely az elképzelt hely létrehozásáról szólt! Nemcsak egyszerűen a kivitelezés, az ötleteim megvalósítása is fejtörést okozott a mestereknek, mindig újabb kihívás várta őket, ahogy haladtunk, de szívvel-lélekkel beépítették tudásukat a házba! Ráadásul e-naplóval szórakoztuk végig!

Köszönet érte ezért Nekik! Az csak a minimum, hogy megemlítem Őket!

A házrészt tervezte: Kruppa Nándor, Műszaki ellenőr: Fullár Győző, építési vállalkozó: Bán Dávid, Vízvezeték szerelés: Tomor Gyula és Szabó László, Sényi Zsolt, Villanyszerelés: Hamza Péter, Ács: Molnár Zsolt és fivére, Tetőfedő: Horváth Péter, Bádogos: Csűri Pál, Villany tervezés: Balogh Mátyás, Gáztervezés: Bíró Zsolt, Gázbekötés: Salamon Tamás, Nyílászárók: Winextra Ablakgyártó Kft. Festés: Dudás Péter, Balogh Zoltán, Kránicz Sándor, Konyhabútor: Projcs Gábor, Fuvarok: Nádasi István, Tollár László, Lugosi László, Pék Gergő. Beton: Readymix Zala Kft. (Fáró Csaba) Faáru: Eurofa-2000 Kft. Víz és gáz anyagok: Gravitáció Kft. és Mészáros Ker. 37. Kft. Gránitlap Reneszánsz Kft. és sok-sok dolog: Új HÁZ Centrum, Trombitás Kft. Címfestő: Otte Ernő, Bútor restaurálás: Jordanics Zoltán

A 2020. december 22-én kapott engedély végre formát öltött, és 2023. április 26-án használatba vehettük, immár hivatalosan is!

Ezzel lehetőségem nyílt a Gy’Örökség-em létrehozására, amit olyan régen terveztem! Úgyhogy a történet még csak most kezdődik!

Gy’Örökség– A név tisztelet az Ősöknek, akiktől a tőkét, a relikviákat, a szellemiséget, az értékrendet kaptam! Remélem, sikerül nekem is tovább adnom a következő generációnak!

„Azért vagy itt, hogy nyomot hagyj, hogy értéket teremts!” és ” Hogy saját fejlődéseddel szolgálhasd a világ fejlődését!” -olvastam valahol….! Ezt szeretném tenni!

A lakáséttermem létrehozásában ispirált Mirtill barátnőm, aki olyan magas minőségben művelte a vendégül látás fogalmát, ahogy senki, rajta kívül!

Magasra tette a mércét, maximalista volt, és hibátlan kivitelező! Ezt tekintem irányadónak!

15 éves éttermi tapasztalattal magabiztosan vágok bele ebbe a kihívásba, ami annyiban nehezített pálya, hogy szinte egyedül szeretném megoldani mindezt!

A lehetséges kapacitás 14 fő, mely a szeretettel berendezett, hangulatos étkezőben és látványkonyhában garancia a családias atmoszférára!

A VSZK-s tanulmányok jó alap volt számomra, de a családi receptek megtartása jó döntés volt a szüleim alapította, györöki Király Vendéglőben is, hiszen ez is hozzájárult, hogy még ma is jó hangzású, pedig 2010. óta zárva van!

Azt szeretném, ha örömet okozhatnék a gyerekkorok ízeinek idézésével! Ehhez szükséges, hogy az alapanyagok lehetőleg minőségi, kistermelői beszerzésből kerüljenek ki! Viszont reményeim szerint megéri az utánozhatatlan az ízélmény!

Emlékszünk nagymamáink gyöngyöző tyúkhúslevesére? Arra a paprikáscsirkére,- mert nálunk nem csirke paprikás volt!- aminek fehér volt a csontja, az íze pedig fenséges?! Természetesen nokedlivel! Ugye, azok a szaftos egybensült húsok, a kacsacombok, párolt lilakáposztával, törtkrumplival?! Szentségtörés, de tudom, hogy azért van, aki ismeri: a döglesztett saláta megvan? Meleg saláta, de isteni fokhagymás-ecetes íz gyerekkoromból,- rántott hússal!

Na, azt nem nagyon szeretnék sütni, a szag miatt, de ha a vendég kéri, a gyerekek miatt, biztosan megbocsájtja azt is!

Arra gondoltam, családi ebédek, vacsorák kiváló helyszíne lenne, de ha nincs foglalás, akkor főznék egy menüsort, amire akár 2 fő is tudna asztalt foglalni!

Köszönöm, ha örömömben osztoztok, és meglátogatjátok Ti is ezt a „kis ékszerdobozt”!

Aktuális ajánlat, 8-14 főtől kérhető menüsor fent lesz a honlapon! www.mandulaviraghaz.hu

Nyitva: 2023. június 3. szombattól, asztalfoglalással! 30/620 2092